Färdiga minisar!

Blev 24 st i min minimuffinsform, hade blivit några fler men jag hällde ut lite smet eftersom jag inte orkade grädda två omgångar, haha. Gjorde i ketchupkoppar som jag snodde från en McDonald's haha! Såg en tjej som gjort det och tänkte att det kan vara roligt att prova. Däremot så är de ju inte veckade som muffinsformar så man får riva sönder kanten så man får ut hela muffinsen :) Ska spritsa på någon rolig topping nån annan dag, orkar inte idag. 


Färdiga små godbitar! 


En tugga sen är de slut :) 

Minimuffins

Hej :) håller på att baka lite minumuffinsar. Här kommer receptet: 

Du behöver: 
2 ägg 
125 g smör 
2 dl mjölk 
3,5 dl strösocker 
2 tsk vaniljsocker 
5 dl vetemjöl 
2 tsk bakpulver 
Ev bär

Gör såhär: 
Sätt igång ugnen på 175 grader! 
Smält smöret och tillsätt mjölken. Vispa ihop med äggen tills att är blandat. 
Vänd ner alla torra ingredienser och häll upp i formar! Grädda i ca 20 min eller tills Stickan kommer ut torr i mitten av ugnen. 
Använder man koppar från McDonalds som på bilden räcker det oftast med 5-10 min, prova med en sticka! 

Ser ni vad det är jag provar att baka i? 

Första maj

Hej! Nejdå, oroa er inte, jag vet att det inte är första maj idag, utan imorgon - meen som den baknörd jag är vet jag att första maj innebär budapestbakelsens dag! Så idag håller jag på att baka. Tänkte nämligen göra en budapesttårta! Har en bild i mitt huvud hur jag vill att den ska se ut, men vi får väl se hur resultatet blir ;) En botten är färdiggräddad, den andra är i ugnen och sen är det den tredjes tur. Lägger upp bilder på resultatet sen :) 


Två bottnar :) blir en fyrkantig tårta!


En färdig :)